Apps voor Dynamics 365

Geïntegreerde apps voor een optimale bedrijfsvoering

Om u te kunnen voorzien van een totaaloplossing bieden we zelf én via ons partnernetwerk verschillende apps aan die een meerwaarde bieden voor uw bedrijf. Bekijk onze uitbreidingen op Dynamics 365 Business Central (NAV) voor een optimale bedrijfsvoering.

TCOG Apps

TCOG Apps

Om perfect in te kunnen spelen op de steeds veranderende markt, is goede bedrijfssoftware cruciaal. Als Trusted Microsoft Partner, zweert TCOG bij Business Central als krachtige bedrijfsmanagement oplossing. Om u te voorzien van een totaaloplossing, heeft TCOG verschillende Apps ontwikkelt die een meerwaarde kunnen bieden voor de werking van uw bedrijf. Bekijk hier onze TCOG Apps als uitbreiding op Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Documentmanagement

Vandaag de dag gebruiken meer dan 15000 Microsoft Dynamics NAV / Business Central klanten de oplossingen van Continia om administratieve processen te versnellen en te automatiseren. Als trouwe partner heeft TCOG ervaring met het opleveren, implementeren en ondersteunen van Continia Document Output, Document Capture & Expense Management. Met Continia voorzien wij u graag van een volledig geautomatiseerde documentafhandeling.

Continia DM
2-Control add-on

Security

Autorisaties zijn dé manier om de beheersing en informatiebeveiliging binnen uw Dynamics 365 Business Central omgeving te verbeteren. Voor de implementatie van autorisatiesoftware werken wij samen met 2-Control, IT-auditing en autorisatiesoftware specialist. Met meer dan twintig jaar ervaring is 2-Control onze ideale sparringpartner omtrent interne beheersing en informatiebeveiliging.

Productconfigurator

Met een onafgebroken focus op de woonbranche en haar nauwe verwanten, bouwt onze partner Colijn-IT aan gespecialiseerde oplossingen waardoor bedrijven sterker staan. Wilt u eindelijk aan uw klanten laten zien wat u, letterlijk en figuurlijk, in huis heeft? De meubelconfigurator is dé oplossing om de veelvoud aan keuzes, regels en uitzonderingen van uw complexere producten in strakke banen te leiden.

Productconfigurator add-on

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.