Integrations Standaard Koppeling Dynamics 365

Ontdek de voordelen van een perfecte integratie met Dynamics 365 Business Central

Wilt u al uw bedrijfsdata vastleggen op één centrale plek? Bent u op zoek naar een efficiënte koppeling met een e-commerceplatform, online marketplace of extern magazijn? Dynamics 365 Business Central van Microsoft stelt u in staat om deze koppelingen flexibel en eenvoudig te realiseren. Zo bent u altijd verzekert van realtime en actuele informatie op alle e-commerceplatformsmarketplaces of logistieke fulfilment partijen. 

Neem uw bedrijf mee op pad

Werk overal met volledige mogelijkheden op desktopcomputers, tablets, mobiele apparaten of in de cloud.

TCOG USP appelblauw 02

Kies voor de cloud of on-premises

Verwijder organisatorische silo’s met één enkele uitgebreide oplossing die overal werkt waar nodig.

TCOG USP appelblauw 03

Pas de software aan uw behoefte aan

Profiteer van ondersteuning voor 25 talen, lokalisatie en wijzigingen in de gebruikersinterface zonder met programmacode te werken.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid en perfecte integratie. Al uw bedrijfsprocessen komen samen in één interface. Het automatiseren van uw bedrijfsprocessen reduceert de foutgevoeligheid en zorgt ervoor dat u snel en efficiënt kan werken. Prijzen en voorraden zijn altijd actueel en nee-verkoop behoort tot het verleden. De kostbare tijd die wordt bespaarkunt u investeren in verdere groei en innovatie.  

Download gratis de whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.