Wholesale

Automatiseer uw wholesale processen
met Dynamics 365

Als groothandel wilt u graag uw organisatie op de juiste manier aan kunnen sturen, efficiënter werken en zo uw marges beter op peil houden. Met Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen NAV) automatiseert u uw processen en heeft u grip en inzicht in aspecten als inkoop, voorraadbeheer, uitlevering, kwaliteitscontroles en retouren.

Wholesale ERP software

Met de krachtige ERP oplossing Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV), weet u precies waar uw producten zich bevinden binnen het bestelproces. Op deze manier kunt u uw klant en uw leveranciers goed bedienen. Als platform beschikt de ERP oplossing reeds over uitgebreide standaard-, financiële- en logistieke functionaliteiten. Daarnaast is Business Central erg flexibel zodat er eenvoudig koppelingen gemaakt kunnen worden met onder andere een B2B webshop.

 

Door de krachtige en moderne technologie van Dynamics 365 te combineren met de kennis en expertise die TCOG in huis heeft, waarborgt u het maximale rendement van uw investering.

 

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.