Industry

ERP software industry

TCOG realiseert zich als geen ander dat het ultieme samenspel tussen feiten en gevoel doorslaggevend is voor succes. Daarom genereert TCOG échte antwoorden op doelgerichte vraagstukken met ruimte voor gevoel, zodat bedrijven in de industry branche werkelijk het beste uit hun business kunnen halen.

Industry

De 24 uurseconomie, globalisering en beschikbaarheid van moderne communicatiemogelijkheden, maken uw markt en toegang tot resources groter dan ooit. Zo ook de vraag naar structuur om deze steeds groter wordende hoeveelheid aan data en transacties te structureren en te interpreteren. TCOG biedt handvaten voor de ambitieuze ondernemer.

01. Wholesale

Voor u als groothandel is een van de belangrijkste zaken uw voorraadbeheer goed in kaart te krijgen en te houden. Grip en inzicht op inkoop, verkoop, voorraad en de financiële administratie zijn cruciaal voor uw onderneming.

Lees meer

02. Manufacturing

De verregaande globalisatie en groei van de wereldeconomie zorgt voor nieuwe uitdagingen voor u als productiebedrijf. Het stroomlijnen van het productieproces om sneller in te kunnen spelen op de behoefte van uw klant is belangrijk.

Lees meer

03. Engineering

Verhoog uw efficiëntie met de juiste projectmanagementsoftware. Voor projectgestuurde organisaties die sectorspecifiek te werk gaan is het noodzakelijk om tijd en kosten te beheren voor een veelvoud van projectactiviteiten.

Lees meer

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.