Infrastructure & Productivity

Een sterke IT-infrastructuur voor een
succesvolle onderneming

Een krachtige IT-infrastructuur vormt de basis van een succesvolle onderneming. TCOG helpt u graag bij de inrichting van uw futureproof IT-infrastructuur om de groei van uw bedrijf te ondersteunen.

Cloud

Cloud

TCOG beschikt over een kant en klare oplossing voor de virtualisatie van uw serverpark. Hiervoor werd een combinatie van Windows Azure en Microsoft 365 uitgedacht. Het idee is dat uw database server wordt ondergebracht in Windows Azure, een cloud computing-platform van Microsoft. Deze software dient niet geïnstalleerd te worden op de computer van de gebruiker, alles gebeurt via het web. Ook toegang tot bestanden en mappen verloopt via het web.

Power Platform

Werk samen om uitdagingen effectief aan te gaan met Microsoft Power Platform. Analyseer gegevens, bouw oplossingen en automatiseer processen. Power Platform combineert de kracht van Power BI, Power Apps en Power Automate in één krachtig bedrijfsapplicatieplatform. Hierdoor krijgt u snel inzicht in gegevens. Elk onderdeel staat op zich, maar komt pas echt tot zijn recht wanneer u de verschillende componenten combineert.

Retail Hardware

TCOG voorziet naast software en support ook in kassa hardware, randapparatuur en ondersteuning op locatie. Bijkomend voordeel is dat u als klant slechts één aanspreekpunt heeft. Hoewel onze oplossingen merkonafhankelijk zijn, proberen we ons zoveel mogelijk te standaardiseren op gerenommeerde merken zoals FEC en Epson.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.