Hotel ERP

Trusted Microsoft IT partner

225+ tevreden klanten

Branchespecifieke oplossingen

90+ industry experts

Ervaar de luxe van één enkel
softwaresysteem dat alles omvat

Vereenvoudig uw bedrijfsomgeving en lever superieure ervaringen met onze hotel ERP software voor uw onderneming. Met LS Retail gebruikt u slechts één platform voor uw hospitality bedrijf. Bovenop een traditioneel hotel Property Management Systeem (PMS), krijgt u diepgaande retail- en hospitality-specifieke functionaliteiten. Dit betekent dat u eenvoudig al uw belangrijke processen kunt beheren in één systeem.

Voordelen hotel ERP software

Verlaag kosten en krijg een snelle ROI. Het alles-in-één softwaresysteem van LS Retail geeft u heel wat voordelen:

  • Verminder het aantal leveranciers, oplossingen en integratiepunten
  • Verminder fouten veroorzaakt door handmatig werk
  • Nauwkeurig budgetteren met behulp van realtime gegevens
  • Personeel plannen op basis van behoeften
  • Realtime bedrijfsgegevens delen binnen het bedrijf
  • Optimaliseer uw inventaris en minimaliseer verspilling

Download whitepaper: 6 fouten om te vermijden bij het selecteren van hotelmanagement software

In deze gratis whitepaper ontdekt u het verschil tussen succes en falen bij het selecteren van bedrijfstechnologie voor uw hotels en resorts!

Alles in één

LS Retail stelt u in staat om al uw belangrijke bedrijfsprocessen te beheren via één enkel platform. Dit betekent dat u niet langer hoeft te schakelen tussen verschillende systemen voor de verschillende aspecten van uw bedrijf. Van boekingen en reserveringen tot voorraadbeheer en klantenservice, alles wordt centraal beheerd. Deze integratie zorgt voor een naadloze werking en vermindert de kans op fouten en inefficiënties die kunnen ontstaan door het gebruik van meerdere systemen.

 

Beheer belangrijke processen

Met LS Retail hotel ERP software kunt u eenvoudig al uw belangrijke processen beheren. Het systeem biedt onder andere de volgende functionaliteiten:

  • Reserveringsbeheer: Beheer alle reserveringen en boekingen centraal, met realtime updates en beschikbaarheidsinformatie. Dit zorgt voor een efficiënte en foutloze verwerking van reserveringen.
  • Voorraadbeheer: Houd uw voorraad nauwkeurig bij en ontvang meldingen wanneer het tijd is om voorraden aan te vullen. Dit helpt om tekorten te voorkomen en overbestellingen te minimaliseren.
  • Klantbeheer: Verzamel en analyseer gegevens over uw gasten om gepersonaliseerde diensten en aanbiedingen te kunnen bieden. Dit verhoogt de klanttevredenheid en loyaliteit.
  • Financieel beheer: Volg alle financiële transacties en genereer gedetailleerde rapporten om inzicht te krijgen in de financiële gezondheid van uw bedrijf. Dit maakt het eenvoudiger om budgetten te beheren en kosten te controleren.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.