Fashion Wholesale

Trusted Microsoft IT partner

225+ tevreden klanten

Branchespecifieke oplossingen

90+ industry experts

Vind de juiste balans
tussen omzet en marge

In de fashionbranche draait alles om het vinden van de juiste balans tussen omzet en marge, vooral in tijd van crisis. Belangrijk is het realiseren van een zo kort mogelijke time-to-market: de collectie moet zo snel en kostenefficiënt mogelijk beschikbaar worden gesteld voor de klant. Wat ook typisch is voor de fashionbranche, is het werken met een groot aantal artikelen en artikelvarianten. Uw fashion groothandel heeft te maken met verschillende kleuren, maten, stoffen en pasvormen. Al deze variaties moeten overzichtelijk en beheersbaar blijven in al uw processen.

Fashion Wholesale ERP

Onze oplossingen stellen u in staat snel in te spelen op de steeds veranderende vraag uit de markt. Oplossingen die bovendien zijn afgestemd op de laatste trends en ontwikkelingen en die relevant zijn voor uw modebedrijf.

 

Als softwarepartner en adviseur helpen wij u graag uw marges te verhogen, inzicht in zowel uw processen als prestaties te optimaliseren en groei te realiseren. Hoe? Door er met behulp van onze slimme oplossingen, uitgebreide kennis en jarenlange ervaring voor te zorgen dat u slimmer en efficiënter kunt werken. Op die manier realiseert u een voorsprong op uw concurrenten. 

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.