Dynamics 365 for Customer Service

Bouw aan levenslange klantrelaties

Ontdek de totaaloplossing die consistente, verbonden ondersteuning levert via alle kanalen. Dynamics 365 for Customer Service biedt u een reeks mogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw bedrijf de best mogelijke klantenservice aan uw klanten kan leveren. Wij geloven dat het kennen van uw klanten u in staat stelt om elke ervaring te personaliseren en de productiviteit van uw medewerkers te optimaliseren. Op deze manier bouwt u klantrelaties op voor het leven.

Personaliseer het klantencontact

Personaliseer interacties met klanten met ervaringen op maat.

TCOG USP appelblauw 02

Verbeterde productiviteitstools

Vergeet het giswerk met AI-gestuurde productiviteitstools waarmee medewerkers op het juiste moment de juiste informatie krijgen.

TCOG USP appelblauw 03

Optimaliseer de service

Benut AI-gestuurde inzichten en analytics om de ervaringen van medewerkers en klanten te verbeteren.

Customer Service

Speel snel in op problemen en los ze op met AI-gestuurde virtuele agents die medewerkers vrijhouden voor complexere zaken. Werk samen, deel tips en benut uitgebreide inzichten van deskundigen en externe gebruikers. AI-gestuurde suggesties gebruiken contextuele hints in realtime om vergelijkbare kennisartikelen of cases aan te bevelen. Die kunnen door medewerkers worden gebruikt om snel problemen van klanten op te lossen.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.