Management Information

Krijg meer inzicht in uw data

Heeft u inzicht in uw (financiële) gegevens? Bent u afhankelijk van anderen om belangrijke informatie over uw organisatie te verkrijgen? Is er een gebrek aan eenduidige informatie binnen uw bedrijf? U wilt kunnen plannen, bijsturen en schakelen? Wij geven u graag advies over een geschikt management information systeem om meer inzicht in uw data te krijgen.

Business Intelligence

Als u strategische plannen wilt maken voor de groei van uw organisatie, is inzicht in realtime data en statistieken noodzakelijk. Met een Business Intelligence (BI) oplossing heeft u het geheel van rapporten, analyses en communicatietools altijd en overal binnen handbereik. Slim inspelen op de wensen en behoeften van uw klanten? Met een Business Intelligence oplossing heeft u de juiste kennis in huis om uw klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Artificial Intelligence

Artificial Intelligence (AI) verovert de retail. Verschillende toepassingen, van heatmapping tot het herkennen van gezichtsexpressie, zullen de komende jaren een steeds prominentere plek krijgen in het retaillandschap. Op dit moment maakt zo’n dertig procent van de retailers gebruik van artificial intelligence. De verwachting is dat dit percentage de komende jaren flink zal stijgen. Retailers moeten waardevolle klantervaringen kunnen aanbieden, en AI biedt zeer snel nieuwe mogelijkheden die de retailbranche kan transformeren waardoor deze beter aan verschillende situaties kan worden aangepast.

Artificial Intelligence

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.