Security

Beveiliging en beheersing van Dynamics 365

Autorisaties zijn dé manier om de beheersing en informatiebeveiliging binnen uw Dynamics 365 Business Central (voorheen Dynamics NAV) omgeving te verbeteren. Met goed ingerichte autorisaties realiseert u functiescheiding en wordt voorkomen dat gebruikers belangrijke instellingen of gegevens wijzigen. Door het inrichten van autorisaties en het monitoren van de kwaliteit ervan kunt u de interne controle en beveiliging van uw Dynamics 365 Business Central omgeving optimaliseren. Het zorgt voor een goed beheersbare en beveiligde Dynamics omgeving waarmee u risicobewust kunt ondernemen.

Snelle ROI

Vanwege de eenvoud en snelheid van autorisatieinrichting en beheer is uw investering snel terugverdiend.

TCOG USP appelblauw 02

Geen performance issues

Het gebruik van Authorization Box heeft geen impact op de performance van uw Microsoft Dynamics omgeving.

TCOG USP appelblauw 03

Eenvoudige activatie

U ontvangt inloggegevens waarmee u direct van start kunt op ieder willekeurig apparaat.

2-Control autorisatiesoftware

De standaard autorisatiemogelijkheden in Microsoft Dynamics 365 Business Central zijn niet volledig en geven onvoldoende inzicht in de kwaliteit van de autorisaties. Door het toepassen van de 2-Control autorisatiesoftware voorkomt u dat het autorisatieproces binnen Dynamics 365 Business Central een zeer complex en tijdrovend proces wordt. Met Authorization Box en de complementaire Compliance apps van 2-Control zorgt u voor een organisatie die in-control is.

Download gratis de whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.