Dynamics 365 for Customer Insights

Toonaangevend platform voor klantdata

De behoefte om de klant écht te leren kennen is groter dan ooit. Voor bedrijven is het heel interessant om van de klantdata waarover ze beschikken een 360-graden klantbeeld te creëren, zo wordt de betrokkenheid van de consument meetbaar. Dynamics 365 for Customer Insights, een toonaangevens platform voor klantdata (CDP), levert ongeëvenaarde klantervaringen met AI en analytics van wereldklasse.

Realtime data

Breng transactionele, gedragsgerelateerde en demografische data in realtime samen voor een totaalbeeld van uw klanten.

TCOG USP appelblauw 02

Rapportage

Optimaliseer het klanttraject met kant-en-klare en interactieve rapporten op maat.

TCOG USP appelblauw 03

Cross-channel

Profiteer van een complete totaalweergave van de klant met digitale en cross-channel analytics.

Customer Data Platform

Leer uw klanten beter dan ooit kennen met een realtime platform voor klantdata (CDP) van Microsoft. Tover bekende en onbekende prospecten om tot betrokken klanten. Lever persoonlijke aanbevelingen die de waarde van de levensduur van klanten maximaliseren.  Reageer in realtime op signalen en feedback om levenslange klantrelaties op te bouwen. Optimaliseer conversies gedurende het hele klanttraject met geautomatiseerde werkstromen en AI-inzichten.

Download gratis de whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.