LS Retail

All-in-one software
voor retail & hospitality

LS Retail is wereldleider in de ontwikkeling en levering van all-in-one softwareoplossingen voor de retail en hospitality business. Sinds 2021 maakt LS Retail deel uit van de Aptos group, waar ze opereren als een onafhankelijke eenheid. Als Diamond Partner van LS Retail is TCOG hét aanspreekpunt in de Benelux.

LS Central for retail

LS Central for retail

Gebruikt u nog steeds vele softwareoplossingen om de verschillende processen in uw retail onderneming te beheren? Dan is het tijd om over te stappen naar LS Central! LS Central is een complete alles-in-één retailsoftware die ingezet wordt als uitbreiding op Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV).

 

LS Central brengt in één enkel platform financiën (Microsoft ERP), verkooppunten (POS), winkeloperaties, supply chain management, voorraadbeheer, e-commerce en klantenbinding samen.

LS Central for restaurants

Directe, duidelijke communicatie tussen de zaal en de keuken. Snelle, professionele service waardoor klanten zich welkom voelen. Een goed georganiseerde keuken waar ingrediënten efficiënt worden gebruikt om gerechten van topkwaliteit te produceren, zonder vertragingen of fouten.

 

Voor de meeste restaurantuitbaters klinkt dit als een droom. Dit kan realiteit worden als u gebruik maakt van LS Central (voorheen LS Nav), de alles-in-één softwareoplossing die bedrijven in de hospitality branche alle functionaliteit biedt die nodig is voor een efficiënte bedrijfsvoering.

LS Central for restaurants
LS Central for hotels

LS Central for hotels

Stelt u zich eens voor dat u terugkerende gasten kunt herkennen en hen kunt plezieren met een snelle check-in, hun voorkeur voor een kamer en gepersonaliseerde spa- en dineropties. Met LS Central for hotels is dit mogelijk.  

 

Houd de interacties en voorkeuren van elke klant bij, van kamerwensen tot favoriete drankjes aan de bar. Maak gebruik van intelligente analysetools om uw gastprofielen nauwkeuriger en betekenisvoller te maken, en gebruik deze kennis om uw gasten te laten zien dat u ze écht kent.

Download de gratis whitepaper: Retail van de toekomst - 5 trends om te volgen

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.