CRM Fashion Software

Vergroot uw verkoopkansen met onze CRM fashion software

Wilt u graag meer klanten en een hogere conversieVraagt u zich af hoe u aan meer afspraken komt om orders te kunnen schrijven?Om als modebedrijf met de juiste mensen in gesprek te komen, is een goed CRM systeem van essentieel belang. Hiermee geeft u de accountmanagers binnen uw organisatie de juiste tools om succesvoller te zijn en kunt u het kwalificatieproces borgen. 

Wilt u mee blijven gaan met de trends en ontwikkelingen in de markt? Bent u benieuwd welk CRM-systeem bij u en uw organisatie past? Boek nu een vrijblijvend adviesgesprek, hierin brengen we uw behoeften in kaart en adviseren we welke stappen u het beste kunt nemen. 

Afstemming sales & marketing

Sales en marketing kunnen samenwerken zodat u een beter begrip krijgt van de behoeften van klanten en daarop kunt inspelen.

TCOG USP appelblauw 02

Verhoging verkoopproductiviteit

Met de juiste CRM-software kan uw salesteam de juiste leads vinden en inzichten bieden wanneer ze met klanten in contact gaan.

TCOG USP appelblauw 03

Betere klantrelaties

Door klantenservice en sales samen te brengen, kunt u de voorkeuren van klanten bepalen en voorspellen.

Microsoft CRM fashion software

Het doel van Customer Relationship Management (CRM) is simpel: het helpt u om uw volledige doelgroep beter te leren kennen én uw salesproces te stroomlijnenOnze oplossing geeft u een exact overzicht van al uw leads en klanten. Zo weten uw verkopers precies wie zij op welk moment moeten benaderen, en met welke informatieOp die manier krijgt u meer grip op uw verkoopprocessen én een helder en gestructureerd overzicht van de resultaten.  

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem!

Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via ons eBook, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.

Download gratis de whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.