CRM Fashion Software

Vergroot uw verkoopkansen met onze CRM fashion software

Wilt u graag meer klanten en een hogere conversieVraagt u zich af hoe u aan meer afspraken komt om orders te kunnen schrijven?Om als modebedrijf met de juiste mensen in gesprek te komen, is een goed CRM systeem van essentieel belang. Hiermee geeft u de accountmanagers binnen uw organisatie de juiste tools om succesvoller te zijn en kunt u het kwalificatieproces borgen. 

Afstemming sales & marketing

Sales en marketing kunnen samenwerken zodat u een beter begrip krijgt van de behoeften van klanten en daarop kunt inspelen.

TCOG USP appelblauw 02

Verhoging verkoopproductiviteit

Met de juiste CRM-software kan uw salesteam de juiste leads vinden en inzichten bieden wanneer ze met klanten in contact gaan.

TCOG USP appelblauw 03

Betere klantrelaties

Door klantenservice en sales samen te brengen, kunt u de voorkeuren van klanten bepalen en voorspellen.

Microsoft CRM fashion software

Het doel van Customer Relationship Management (CRM) is simpel: het helpt u om uw volledige doelgroep beter te leren kennen én uw salesproces te stroomlijnenOnze oplossing geeft u een exact overzicht van al uw leads en klanten. Zo weten uw verkopers precies wie zij op welk moment moeten benaderen, en met welke informatieOp die manier krijgt u meer grip op uw verkoopprocessen én een helder en gestructureerd overzicht van de resultaten.