POS retail oplossing: LS Central

Ga voor de beste klantbeleving met onze allesomvattende POS retail oplossing

Wilt u klanten verleiden en afrekenen zo makkelijk mogelijk maken? Op zoek naar de juiste retail software die ál uw kassaprocessen maximaal stroomlijnt, ongeacht waar en wanneer de verkoop plaatsvindt? Door prijzen, voorraden en promoties vanuit één systeem te beheren voorziet u al uw verkoopkanalen van de juiste informatie en afrekenmogelijkheden. 

 

U biedt klanten gemak én een optimale omnichannel-service. En gemak zorgt voor loyaliteit. 

tilstand is achteruitgang in de retailsector. Kom in beweging en stap op de golf van de digitale transformatie. Boek nu vrijblijvend een adviesgesprek, hierin brengen we uw behoeften in kaart en adviseren we welke stappen u het beste kunt nemen

 

Ondersteun uw medewerkers

LS Central geeft al uw medewerkers toegang tot de informatie en functionaliteiten die ze nodig hebben om hun werk te doen.

TCOG USP appelblauw 02

Houd controle over uw bedrijf

Houd alle bedrijfsprocessen en belangrijke informatie in uw onderneming onder controle.

TCOG USP appelblauw 03

Stimuleer online en offline verkoop

Bied klanten die in uw fysieke en e-commerce winkels shoppen een consistente en geweldige ervaring.

LS Central

POS  is een afkorting van point-of-sale. Die term dekt de lading allang niet meer: onze moderne, geïntegreerde retailoplossing voorziet uw medewerkers van de juiste technologie om uw klanten écht te leren kennen. Het geeft u tal van inzichten, van aankoopgeschiedenis tot niet-afgeronde aankopen en zoekgedrag.


Zo kunt u beter op de vraag inspelen en zorgen voor een consistent prijzenbeheer. Schaalbaal, flexibel en van fysieke kassa tot online winkelmandje. 

Download gratis de whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.

Download gratis de whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.