Engineering

Automatiseer uw bedrijfsprocessen
met Dynamics 365

Een engineering bedrijf wordt geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Een krachtig ERP systeem is nodig om uw processen te automatiseren en de verkoop te vergemakkelijken. Met Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen NAV) blijft de kwaliteit van het product behouden, kan er voldaan worden aan de verwachtingen van klanten en staat u sterk in de concurrerende markt.

Engineering ERP software

Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV) is bij uitstek geschikt voor projectgestuurde bedrijven. Als platform beschikt Dynamics 365 Business Central reeds over uitgebreide standaard-, financiële-, logistieke- en projectfunctionaliteiten. Daarnaast kent het ERP systeem een grote flexibiliteit zodat er koppelingen gemaakt kunnen worden met bestaande of nieuwe systemen zoals teken- en ontwerpprogramma’s (CAD/CAM), apps (mobiele werkbon) of urenregistratie software.

 

Door de krachtige en moderne technologie van Dynamics 365 te combineren met de kennis en expertise die TCOG in huis heeft, waarborgt u het maximale rendement van uw investering.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.