Dynamics 365 Business Central

Vereenvoudig uw bedrijfsprocessen met Dynamics 365 Business Central

Wilt u digitaal transformeren en uw bedrijfsprocessen efficiënter inrichten? Om snel te kunnen schakelen en perfect in te kunnen spelen op de steeds veranderende markt, is goede bedrijfssoftware onmisbaar.

 

Dynamics 365 Business Central van Microsoft is een krachtige bedrijfsmanagement oplossing voor MKB-bedrijven. Het biedt een complete set aan functionaliteiten in één geïntegreerd platform, dat al uw bedrijfsactiviteiten vereenvoudigt.  

 

Neem uw bedrijf mee op pad

Werk overal met volledige mogelijkheden op desktopcomputers, tablets, mobiele apparaten of in de cloud.

TCOG USP appelblauw 02

Kies voor de cloud of on-premises

Verwijder organisatorische silo’s met één enkele uitgebreide oplossing die overal werkt waar nodig.

TCOG USP appelblauw 03

Pas de software aan uw behoefte aan

Profiteer van ondersteuning voor 25 talen, lokalisatie en wijzigingen in de gebruikersinterface zonder met programmacode te werken.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 is een cloudoplossing: overal en voor iedereen beschikbaar én altijd up-to-date. Met ruim 1.000 beschikbare, makkelijk te installeren bedrijfsapplicaties kunt u het modulaire platform eenvoudig uitbreiden en afstemmen op uw branche. 

 

Voorbeelden hiervan zijn itSuitsFashion en LS Retail. Het digitaliseren van bedrijfsprocessen leidt tot nieuwe inzichten over het verleden, heden én de toekomst. Regeren is vooruitzien! 

 

Download gratis de whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.