Dynamics 365 for Sales

Moderniseer uw verkoopproductiviteit

Als sales professional wilt u goede relaties met klanten en prospecten opbouwen. Met Dynamics 365 for Sales beheert u klantrelaties, sluit u deals en verhoogt u de verkoopproductiviteit. Customer Engagement Sales zorgt steeds voor een actueel zicht op uw relaties en verkoopkansen vanuit één gecentraliseerde omgeving.

Snel aan de slag

Ga binnen enkele uren aan de slag met een intuïtieve oplossing die u begeleidt.

TCOG USP appelblauw 02

Bespaar tijd

Automatiseer het verkoopproces en elimineer tijdrovende repetitieve taken.

TCOG USP appelblauw 03

Inzicht in prestaties

Krijg realtime inzicht in uw pipeline met interactieve dashboards en rapporten. Neem betere besluiten op basis van de meest actuele data.

Mogelijkheden voor sales

Verkort het verkoopproces door gebruik te maken van één enkele omgeving die alles biedt wat verkopers nodig hebben om de juiste klant te benaderen, gefocust te blijven en de productiviteit te maximaliseren. Neem snellere en beter onderbouwde beslissingen met realtime verkoopinzichten en uitbreidbare, schaalbare verkoopoplossingen. Voeg persoonlijke betrokkenheid toe in een digitale wereld met verbonden data uit LinkedIn Sales Navigator, Dynamics 365 en Microsoft 365.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.