Retail DIY

Trusted Microsoft IT partner

225+ tevreden klanten

Branchespecifieke oplossingen

90+ industry experts

Investeer in een geïntegreerde
omnichannelstrategie

Een effectieve, geïntegreerde omnichannelstrategie is essentieel om concurrerend te blijven. Of uw klanten nu uw website bekijken, een mobiele app bekijken, uw catalogus lezen, u bellen of uw fysieke winkel bezoeken, ze verwachten een naadloze, hoogwaardige service en verwachten dat ze de informatie die ze nodig hebben snel en gemakkelijk kunnen vinden.

Retail Expertise DIY

Of u nu op zoek bent naar een standalone kassasysteem of een alles-in-één softwareoplossing voor het beheer van uw doe-het-zelf zaak, LS Retail heeft de perfecte oplossing voor u. Verhoog uw efficiëntie, verbeter de ervaring van uw klanten en verlaag uw operationele kosten snel en gemakkelijk door middel van een volledig geïntegreerde softwareoplossing.

 

Het beheren van uw hele bedrijfsvoering, het analyseren van uw prestaties en het inspelen op veranderingen in de markt zal nog nooit zo eenvoudig zijn geweest.

Download de gratis whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.

Download gratis de whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.