Dynamics 365 for Marketing

Verbeter de klantervaringen

Coördineer persoonlijke trajecten op alle contactpunten om relaties te versterken en klanten te binden. Dynamics 365 for Marketing is een marketingautomatiseringsapplicatie die prospects helpt om te zetten in zakelijke relaties. De applicatie is eenvoudig in gebruik, werkt naadloos samen met Dynamics 365 for Sales en heeft ingebouwde business intelligence mogelijkheden.

Betrek klanten in realtime

Ontwerp, voorspel en lever content tijdens de interactie via de juiste kanalen voor persoonlijke klanttrajecten.

TCOG USP appelblauw 02

Personaliseer klantervaringen

Transformeer inzichten tot relevante acties met AI-gestuurde adviezen voor content, kanalen, klantsegmentatie en analytics.

TCOG USP appelblauw 03

Bouw een vertrouwensrelatie op

Ontwikkel een vertrouwensrelatie met klanten via een geïntegreerd, aanpasbaar platform.

Mogelijkheden voor marketing

Maak één-op-één contact met klanten om zinvolle relaties aan te knopen en uw bedrijf uit te breiden. Betrek klanten op basis van hun interacties via e-mail, mobiele apparaten, sociale media, aangepaste kanalen en persoonlijke contactpunten. Bereik klanten via digitale kanalen en persoonlijke interacties met marketing, sales en services. Leg contact via de kanalen die ze zelf willen gebruiken en stem de timing af met AI-gestuurde aanbevelingen.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.