Leisure & Entertainment

Trusted Microsoft IT partner

225+ tevreden klanten

Branchespecifieke oplossingen

90+ industry experts

Centrale controle over
uw hospitality bedrijf

Voer promoties en aanbiedingen in uw restaurants, winkels, activiteiten, en houd het resultaat in realtime bij. Stel prijzen slechts één keer in de backoffice in, en stuur ze door naar al uw touchpoints. Beheer de personeelsbezetting op basis van het aantal reserveringen binnen uw bedrijf. Kortom: krijg controle, en bespaar tijd en moeite.

Stel uw klant centraal

Met één softwaresysteem voor al uw kanalen en activiteiten kunt u eenvoudig de interacties en voorkeuren van uw klanten uit het verleden bijhouden, ongeacht of ze in uw restaurants hebben gedineerd, een ticket hebben gereserveerd voor een activiteit of gewoon iets in uw online winkel hebben gekocht.

 

Dit is krachtige kennis die u kunt gebruiken om gepersonaliseerde ervaringen te bieden die uw gasten laten zien dat u ze écht kent. En omdat het softwaresysteem al uw verkoopkanalen bestrijkt, kunt u altijd een consistente ervaring bieden aan al uw klanten.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.