PIM

Beheer uw productgegevens
met een PIM-systeem

PIM staat voor Product Information Management. De belangrijkste taak van een PIM-systeem is om al uw productinformatie op één centrale plaats te verzamelen. Op deze manier kunt u alle informatie – zoals prijs, beschikbaarheid en korting – eenvoudig via één systeem beheren.

Perfion

Perfion

Productinformatie die verspreid is over meerdere systemen kost u veel tijd. Daarnaast neemt het risico op fouten toe. Perfion PIM geeft u de volledige controle over uw productdata, waardoor u uw kostbare tijd kunt besteden aan uw bedrijfsactiviteiten, in plaats van te zoeken naar informatie en het beheren van meerdere systemen.

Dynamicweb

Werken met Dynamicweb Product Information Management (PIM) betekent minder applicaties, integraties en systemen. Het is snel te implementeren en te onderhouden, en het geeft u zowel frontend als backend toegang. Ontdek hoe de PIM-oplossing van Dynamicweb u kan ondersteunen bij het groeien en optimaliseren van uw digitale business.

Dynamicweb

Download gratis de whitepaper: 8 tips voor het bieden van een superieure e-commerce ervaring

Consumentengedrag ontwikkelt zich extreem snel, en veel retailers kunnen het niet bijbenen. Onlinewinkelen wint al  jaren aan populariteit, maar door de exponentiële groei tijdens de coronapandemie zijn veel retailers in moeilijkheden geraakt.
 
Ontdek in deze whitepaper hoe u een superieure e-commerce ervaring kunt bieden met deze 8 tips.

Download gratis de whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.