Microsoft Dynamics 365

Ontwikkel uw bedrijf met
Microsoft Dynamics 365

Ga verder dan traditionele ERP- en CRM-applicaties met Microsoft Dynamics 365. De intelligente bedrijfsapplicaties helpen u bij het leiden van uw hele bedrijf en zorgen voor betere resultaten. Verhoog de efficiëntie, verlaag de kosten en realiseer een bedrijf waarin mensen, data en processen bedrijfsbreed gekoppeld zijn. Op deze manier kan ieder team zich snel aanpassen en innovatief aan de slag gaan.

 

Gebruik Dynamics software om proactief in te spelen op de eisen van uw klant. Of u nu kiest voor één applicatie of meerdere applicaties, alle Dynamics 365-applicaties zijn gemaakt met het oog op samenwerking. Een uitgebreide oplossing die uw hele bedrijf verbindt zodat u verbinding kan maken met uw klant, dat is het doel van de Microsoft Dynamics 365 solutions.

Business Central (NAV) ERP

Krijg een totaalbeeld van uw bedrijf met Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen NAV), een bedrijfsmanagement oplossing die kleine en middelgrote bedrijven wereldwijd controle biedt over financiën en die toelevering, productie en bedrijfsactiviteiten vereenvoudigt.

 

Microsoft ontwikkelt Dynamics 365 Business Central in de breedte, wat een complete set aan functionaliteiten in één geïntegreerd ERP systeem oplevert. Garandeer bedrijfscontinuïteit met een cloudoplossing die verkoop-, service-, financiële en operationele teams verbindt zodat ze zich sneller kunnen aanpassen en resultaten kunnen boeken.

Customer Engagement (CRM)

Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement (CE) is een toonaangevende, cloudgebaseerde bedrijfsoplossing voor customer relationship management (CRM). Deze oplossing kan u helpen de verkoopproductiviteit te verhogen en de waarde van uw marketinginspanningen te verbeteren via sociale inzichten, business intelligence en campagnebeheer.

 

Microsoft Dynamics 365 CE stroomlijnt de manier waarop uw medewerkers communiceren met klanten en verbetert hun vermogen om samen te werken.

Customer Engagement
Boekhouding

Boekhouding

Nood aan een snel en gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma? Met de boekhoudsoftware op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV) behoren boekhoudkundige papierbergen tot het verleden.

 

Business Central voorziet u van een compleet financieel beheer, is snel, gebruiksvriendelijk en groeit mee met uw organisatie. Met Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV) als boekhoudprogramma kunt u uw rekeningafschriften vlot verwerken, betalingen snel opvolgen, aankoopfacturen efficiënt verwerken en verkoopfacturen snel versturen.

Warehouse Management (WMS)

Stroomlijn uw magazijnprocessen met de warehouse management module in Dynamics 365. Het Warehouse Management System (WMS), een systeem voor magazijnbeheer, is ontworpen om elk proces in het magazijn te ondersteunen.

 

Het magazijn speelt vandaag de dag een centrale rol in het bedrijf vanwege de toename in concurrentie en e-commerce. De WMS-oplossing is speciaal ontwikkeld voor voorraadbeheer en is een aanvulling op uw Microsoft Dynamics ERP systeem.

Warehouse Management

Wat is Dynamics 365?

Dynamics 365 is een portfolio van intelligente bedrijfsapplicaties die superieure, operationele, efficiënte en baanbrekende klantervaringen bieden. Dynamics software zorgt ervoor dat uw bedrijf flexibeler wordt en de complexiteit van uw bedrijfsprocessen afneemt zonder de kosten te verhogen.

Dynamics 365 solutions zorgen voor flexibiliteit

  • Lever meer waarde in minder tijd. Zorg ervoor dat uw teams sneller resultaten boeken door bestaande oplossingen te verbeteren.
  • Werk vanuit data. Voeg uw data samen en koppel die aan Microsoft AI voor inzichten en acties die betere klantervaringen opleveren.
  • Beslis zelf hoe en wanneer u reageert op nieuwe bedrijfsprioriteiten, marktomstandigheden en verkoopkansen zodra die zich voordoen.
  • Los problemen op met krachtige oplossingen die u alleen van de Microsoft Cloud krijgt, allemaal gebouwd om vanaf begin eenvoudig samen te werken.

Maak Microsoft Dynamics 365 uw eigen. Pas uw oplossing aan en bouw erop verder met behulp van de Microsoft Cloud of honderden andere zakelijke tools. Als trouwe Microsoft partner zijn wij hét aanspreekpunt voor uw vragen, wij staan u dan ook graag te woord.

Download gratis de whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.