Restaurants & Food service

Trusted Microsoft IT partner

225+ tevreden klanten

Branchespecifieke oplossingen

90+ industry experts

Een elegante softwareoplossing voor
uw bestel- en afrekenprocessen

Het is niet langer voldoende om voedsel van hoge kwaliteit te bieden in combinatie met een uitstekende service. Restaurants en food service etablissementen die hun concurrentievoordeel willen behouden, moeten ervoor zorgen dat zij over alle nodige tools beschikken om aan de veranderde behoeften van hun klanten te voldoen. Zo moeten ze in staat zijn om een nauwkeurig tafel- en orderbeheer te bieden, evenals snelle bestel- en afrekenprocessen.

ERP Restaurant

Of u nu op zoek bent naar een standalone kassasysteem of een uitgebreid restaurant management softwaresysteem, wij kunnen u met LS Retail de perfecte oplossing aanbieden voor de behoeften van uw restaurant of food service. Van centraal keukenbeheer, tot tafelafhandeling, tot een mobiel verkooppunt dat zowel krachtig als eenvoudig in gebruik is, LS Central for restaurants verbindt uw restaurant en hoofdkantoor met uw ERP systeem.

 

Kies de juiste tools om sterker te concurreren en de operationele kosten van uw restaurant te verlagen.

Download gratis de whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.