Hospitality

Hospitality ERP software

Klantbeleving, klantbeleving en nog eens klantbeleving, dat is waar het in de hospitality sector om draait. Niet alleen is een 360 graden klantbeeld extreem belangrijk om de juiste service te kunnen bieden, ook zorgt dit ervoor dat u juist datgene kunt bieden dat voldoet aan de wensen en behoeften van uw klant.

Hospitality

De inzet van de juiste softwareoplossing is cruciaal om grip te krijgen op de beleving van uw gasten. Dit kunt u enkel realiseren door te kiezen voor één geïntegreerde oplossing zoals Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen NAV) die u in staat stelt alle relevante informatie op één plaats te verzamelen.

01. Restaurants & Food service

Restauranthouders worden vandaag de dag geconfronteerd met een aantal uitdagingen die hun inkomsten en prestaties kunnen beïnvloeden. Om te voldoen aan de veranderende vraag van uw gasten, moet u over de juiste tools beschikken. 

Lees meer

02. Leisure & Entertainment

Ons softwaresysteem komt uw volledige bedrijf ten goede, van financieel beheer tot voorraadbeheer, tot inkoop, foodservice, ticketing, reserveringen en evenementen. U krijgt één gecentraliseerd overzicht van uw bedrijf, zodat u betere beslissingen kunt nemen.

Lees meer

03. Hotels

Gebruikt u verschillende softwaresystemen om uw bedrijfsmix van accommodatie, retail, boekingsdiensten en restaurants te runnen? Dan hoeft u niet verbaasd te zijn als uw gegevens inconsistent zijn en uw kosten hoog zijn. 

Lees meer