Cloud

Zet nu de stap naar de cloud

Bedrijven zetten massaal de stap naar de cloud om vanuit meerdere locaties toegang te hebben tot dezelfde data en applicaties én snel in te spelen op veranderend consumentengedrag. Zet nu de stap naar de cloud met Microsoft Azure en Microsoft 365 (vroeger gekend als Office 365).

Microsoft Azure

Microsoft Azure

Het Azure-cloudplatform bestaat uit meer dan 200 producten en cloudservices die zijn ontworpen om u te helpen bij de creatie van nieuwe oplossingen, zodat u de uitdagingen van vandaag het hoofd kunt bieden en u op de toekomst kunt voorbereiden. Bouw toepassingen, voer ze uit en beheer ze in meerdere clouds of on-premises. Kiezen voor Microsoft Azure is kiezen voor betrouwbaarheid.

Microsoft 365

De Microsoft Office applicaties zullen aangeboden worden via Microsoft 365 (vroeger Office 365). Microsoft 365 is een cloud omgeving die alle Microsoft Office toepassingen zoals Outlook, Excel en Word, bevat. Via de Active Directory Federation Services is het mogelijk om uw Office 365-accounts te koppelen aan uw bestaande IT-infrastructuur. Microsoft 365 wordt als maandelijkse dienst in diverse varianten geleverd. Graag geven wij u duidelijk advies over welk model het beste aansluit bij uw bedrijfsvoering.

Microsoft 365

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.