Retail Food

Trusted Microsoft IT partner

225+ tevreden klanten

Branchespecifieke oplossingen

90+ industry experts

Maximaliseer de beschikbaarheid
van uw producten

Als food retailer wordt u geconfronteerd met de complexiteit van het aanhouden van een groot en gevarieerd productaanbod. Out-of-stock artikelen zorgen voor omzetverlies, maar een overvloed aan producten in voorraad hebben die kunnen bederven is ook geen optie. De verschillende levenscycli van uw producten maken het inkoop- en voorraadbeheer erg complex. 

Retail Food ERP

Met onze kassasystemen en softwareoplossingen voor food retailers zijn alle bedrijfsprocessen eenvoudig te beheren via de backoffice. Van het prijzen van artikelen tot voorraadbeheer, van het analyseren van verkoop- en leveranciersprestaties tot het beheren van aanbiedingen, alle gegevens worden onmiddellijk beschikbaar voor de hele organisatie zodat u een realtime overzicht van uw bedrijf krijgt.

 

Alsof dat nog niet genoeg is, helpt een reeks geautomatiseerde functies u om kostbare tijd te besparen. Zo kan het hoofdkantoor zich concentreren op activiteiten met een hoog rendement.

Download de gratis whitepaper: Hoe selecteert u het juiste POS- en ERP systeem voor uw supermarktketen

Lees hier welke 7 factoren u  moet overwegen voor het kiezen van het juiste POS- en ERP systeem voor uw supermarktketen.

Download gratis de whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.