Business Intelligence

Ontwikkel een datagestuurde
bedrijfscultuur

Geef iedereen op elk niveau in uw organisatie de mogelijkheid om betrouwbare beslissingen te nemen met analytics die tot op de minuut actueel zijn. Luister naar uw data om met Business Intelligence (BI) krachtige resultaten te realiseren.

Power BI

Power BI

Power BI visualiseert bedrijfsgegevens vanuit de gehele onderneming. U wilt graag zien hoe onder andere verkoop, finance en voorraad zich ontwikkelen? Met de interactieve dashboards van Power BI bent u dagelijks en in realtime op de hoogte van de stand van zaken. Door Power BI te combineren met Office 365, houdt u uw rapportages beheersbaar en kunt u deze eenvoudig verspreiden.

Jet Reports

Jet Reports biedt bedrijven die voor de ondersteuning van hun processen gebruikmaken van Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen Dynamics NAV) eenvoudig te gebruiken Business Intelligence en rapportage oplossingen. Jet Reports genereert geavanceerde rapportages voor onder meer inkoop en verkoop.

Jet Reports

Download gratis de whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.