Customer Engagement

Optimaliseer uw klantrelaties

Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement (CE) is een toonaangevende, cloudgebaseerde bedrijfsoplossing voor customer relationship management (CRM). Customer Engagement stelt u in staat sales- en marketingprocessen te optimaliseren en te vereenvoudigen. Op deze manier kunt u klantrelaties beter opbouwen en verder ontwikkelen.

Sales

Met Dynamics 365 for Sales bouwt u aan een compleet klantbeeld waarbij het volledige verkoopproces wordt ondersteund. Om leads te converteren, is naast lead generatie ook lead nurturing van cruciaal belang voor sales. Geen probleem, met Customer Engagement Sales bouwt u zelf effectieve sales workflows en worden uw sales documenten geautomatiseerd. Bovendien heeft u als sales professional overal toegang tot uw gegevens.

Marketing

Welke bedrijven bezoeken uw website? In welke oplossingen zijn bezoekers het meest geïnteresseerd? Waardevolle toekomstige klanten herkennen, opvolgen en er op het juiste moment contact mee maken, dat biedt Dynamics 365 for Marketing. Creër meer contactmomenten met interessante leads door campagnes te automatiseren en beschikbare data effectief in te zetten. Speel ‘hot’ leads door aan sales voor een gerichte opvolging en haal meer uit uw Customer Engagement Marketing.

Dynamics 365 for Marketing

Customer Service

Dat klanten enorm veel belang hechten aan een goede service zal u niet onbekend zijn. Maar klanten de service bieden die zij voor ogen hebben, is niet vanzelfsprekend. Met Dynamics 365 for Customer Service kiest u voor een goede klantenservice. Maak gebruik van de Customer Service Portal en til uw service en klantwaardering naar een hoger niveau.

Customer Insights

Er zijn bijna geen merken en retailers meer zonder eigen webshop. Om mee te blijven doen is dat al een tijdje de norm, zoals ook vrijwel ieder bedrijf vandaag de dag actief is op sociale media. Al die verschillende touchpoints kunnen helpen bij het creëren van klantloyaliteit. Maar hoe haalt u het maximale uit de beschikbare klantdata via alle verschillende kanalen? Start met Dynamics 365 for Customer Insights, een toonaangevend platform voor klantdata.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.