TCOG Apps

TCOG Apps voor Microsoft Dynamics 365 Business Central

Om u te voorzien van een totaaloplossing, heeft TCOG verschillende Apps ontwikkelt die een meerwaarde kunnen bieden voor de werking van uw bedrijf. Bekijk hier onze TCOG Apps als uitbreiding op Microsoft Dynamics 365 Business Central.

TCOG Cloud Scanning

TCOG Cloud Scanning

TCOG Cloud Scanning, dat is dé moderne scanoplossing op Android die uw magazijn- en winkelprocessen automatiseert. Gebruikt u nog steeds een papieren pickbon in combinatie met een inpaktafel? Dit is achterhaald en kan veel efficiënter. Door het pick-, verpakkings- en controleproces te combineren in één handeling kunt u grote tijd- en kostenbesparingen realiseren! TCOG Cloud Scanning is standaard gekoppeld aan Microsoft Dynamics 365 Business Central.

TCOG MCCL

Maakt u nog steeds gebruik van papieren en documenten om informatie van het magazijn door te spelen aan de boekhouding? Worstelt u bij het beheer van de verkooporders van uw klanten nog steeds met uw interne aankopen via partnerbedrijven? Zijn schone masterdata over verschillende partnerbedrijven een dagelijkse zorg? TCOG Multi Company Centralized Logistics is dé oplossing die uw logistieke en financiële administratie automatiseert en stroomlijnt in Microsoft Dynamics 365 Business Central Online.

TCOG MCCL
TCOG Dreamlists

TCOG Dreamlists

Met TCOG Dreamlists kunt u offline dreamlists aanleggen en beheren voor verschillende gelegenheden. Denk maar aan een geboorte, een huwelijk, een verjaardag etc. De app is volledig geïntegreerd met LS Central for retail, waardoor uw klantendata over alle transacties heen inzichtelijk blijft.

ModeXpress Integration

Maximaliseer de efficiëntie van uw bedrijf met ModeXpress Integration, de ultieme app die uw activiteiten stroomlijnt en uw verzend- en ontvangstprocessen optimaliseert. Met ModeXpress Integration beheert u moeiteloos uw zendingen en ontvangsten in uw fashion business. Krijg volledige controle en zichtbaarheid over uw logistiek, zodat u verzekerd bent van een soepele en betrouwbare levering van uw producten aan klanten en een efficiënt beheer van de inkomende voorraad.

ModeXpress Integration
Buying Groups

Buying Groups

Optimaliseer uw administratieve processen met Buying Groups, de onmisbare uitbreiding voor Business Central waarmee groothandelaars kunnen samenwerken met inkoopgroepen om hun administratieve processen te optimaliseren. Met Buying Groups kunt u eenvoudig de facturatie- en betalingsprocessen voor alle klanten in uw inkoopgroep beheren.

Integration Manager

Bent u in staat om orders te beheren die binnenkomen vanuit verschillende kanalen? Heeft u een 100% accuraat realtime overzicht van uw voorraad op verschillende locaties terwijl u via verschillende kanalen verkoopt? Integratie met al uw kanalen en het kunnen bijhouden van duizenden orders per dag is cruciaal voor uw succes in de digitale wereld van e-commerce en marktplaatsen. De combinatie van Integration Manager en Microsoft Dynamics 365 Business Central is dé toepassing die hierbij kan helpen.

Integration Manager

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.