Diensten

Hoe TCOG u van dienst kan zijn

TCOG heeft jarenlange ervaring met betrekking tot het automatiseren van bedrijven die actief zijn in de fashion, retail, hospitality en industry branche. Wij begeleiden u van begin tot eind in het automatiseringstraject en zorgen ervoor dat u op de juiste momenten de juiste keuzes kunt maken.

Onze consultants hebben jarenlange ervaring met betrekking tot het bieden van ondersteuning aan bedrijven die actief zijn binnen de fashion, retail, hospitality en industry branche. Door met u mee te denken en de juiste oplossingen aan te dragen, zorgen zij ervoor dat u kunt inspelen op de steeds veranderende vraag vanuit de markt. Indien gewenst, brengen wij u graag in contact met onze klanten, zodat u van andere ondernemers in de branche kunt vernemen hoe onze consultancy dienstverlening het verschil kan maken.

 

Met een toepasbaarheidsonderzoek krijgt u inzicht in de mate waarin onze oplossingen op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen NAV), aansluiten of aan kunnen sluiten op de processen, wensen en eisen binnen uw organisatie. De uitvoering door één van onze consultants resulteert in een concreet rapport waarmee u in staat bent de juiste beslissingen te nemen of binnen uw organisatie het juiste advies aan te dragen.

 

Het toepasbaarheidsonderzoek biedt u inzicht in:

 • uw huidige bedrijfsprocessen en uw concrete eisen en wensen.
 • de mate waarin onze oplossing voor retailers aansluit op uw processen.
 • de mogelijkheden om uw ERP systeem te optimaliseren.
 • de mogelijkheden om uw processen te optimaliseren.
 • de wijze waarop u uw proces- en software optimalisatie vorm kunt geven.

Met een fit-gap analyse inventariseren wij uw behoeften en bekijken we hoe de door ons aangeboden ERP oplossing Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen Dynamics NAV) voor uw bedrijf uitkomst kan bieden. Wat vraagt dit van de inrichting? Zijn er aanvullende koppelingen of applicaties nodig?

 

Hoe werkt een fit-gap analyse in de praktijk? Lees er hier meer over.

Projectmanagement is het operationele beleid voor het opleveren van het volledige implementatietraject. Expertise op dit gebied is een vereiste voor het succes van complexe trajecten. Onze projectmanager heeft naast een technische achtergrond, de kennis en ervaring om ieder project naar tevredenheid op te leveren. Hierbij wordt rekening gehouden met de vooropgestelde mijlpalen en het vooropgestelde budget.

Onze projectaanpak: Microsoft Dynamics Sure Step

Om te zorgen dat projecten binnen de gestelde eisen worden opgeleverd, hanteert onze projectmanager de Microsoft Dynamics Sure Step methode. Dit is een projectmanagement methode die elementen bevat van bewezen methoden zoals PRINCE2 en Agile.

PRINCE2, gericht op het management, de besturing en de organisatie van een project, is ontwikkeld en wordt onderhouden door de Britse semi-overheidsorganisatie Office of Government Commerce (OGC). Typerend aan Agile aanpakken is het binnen projectteams werken aan herkenbare (deel)resultaten voor de eindgebruikers, zodat kan worden vastgesteld of het resultaat inderdaad aan de wensen voldoet. De focus is gericht op de ‘throughput’, het teamwerk en het leiderschap.

 

Microsoft Dynamics Sure Step is speciaal door Microsoft ontworpen voor het succesvol opleveren van Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen Dynamics NAV) en Microsoft CRM. Het is een bewezen methode die flexibel, praktisch en resultaatgericht is.

Microsoft Dynamics Sure Step bestaat uit zes stappen:

 • Diagnose
 • Analyse
 • Ontwerp
 • Ontwikkeling
 • Go live
 • Support

Elke fase kenmerkt zich door het op tijd leveren van deliverables (features, documenten, etc.), conform het overeengekomen budget. De projectmanager van TCOG houdt u voortdurend op de hoogte van de project voortgang.

Voor de snelle en efficiënte beantwoording van al uw vragen met betrekking tot Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen Dynamics NAV) en onze geïntegreerde oplossingen bent u bij onze helpdesk aan het juiste adres. Onze support medewerker brengt de juiste collega’s in stelling of draagt zelf een oplossing aan. Kortom: de TCOG support afdeling is hét aanspreekpunt voor al uw vragen over uw backoffice systeem.

 

Support overeenkomst

TCOG support is een betaalde dienst die u op basis van nacalculatie kunt afnemen tegen het geldende supporttarief. Nog voordeliger is om een support overeenkomst, ook wel SLA (Service Level Agreement) genoemd, af te nemen.

 

De voordelen van een SLA:

 • Snelle responstijd
 • Online vragen melden en inzien via JIRA
 • Remote Support (bureaublad overname)
 • Een vast bedrag per jaar (dus geen onverwachte kosten)

Met een SLA bent u altijd verzekerd van degelijke en betaalbare ondersteuning. Support nodig? Ga naar onze support pagina.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.