Power Platform

Zet fantastische ideeën om in krachtige oplossingen

Het Microsoft Power Platform is op zijn best als de afzonderlijke componenten in combinatie gebruikt worden. Verbind ze onderling – en met Microsoft 365, Dynamics 365, Azure en honderden andere apps, en bouw complete bedrijfsoplossingen.

Power BI

Neem onderbouwde en overtuigde bedrijfsbeslissingen door iedereen datagestuurde inzichten in handen te geven. Verminder de extra kosten, complexiteit en beveiligingsrisico’s van meerdere oplossingen met een analytisch platform dat schaalbaar is van individuen tot de organisatie als geheel. 

 

Vind en deel zinvolle inzichten met honderden gegevensvisualisaties, ingebouwde AI-mogelijkheden, Excel-integratie en vooraf gebouwde en aangepaste gegevensconnectoren.

Power Apps

Zet ideeën om in organisatiebrede oplossingen door iedereen in staat te stellen aangepaste apps te maken die zakelijke uitdagingen oplossen. Stel uw team in staat om meteen apps te bouwen en te lanceren met behulp van kant-en-klare sjablonen, eenvoudige drag-and-drop functionaliteit en snelle implementatie.

 

Geef iedereen binnen uw organisatie de kracht om de apps te bouwen die ze nodig hebben met geavanceerde functionaliteit die voorheen alleen voor professionele developers beschikbaar was, inclusief vooraf gebouwde AI-componenten.

PP Power Apps
PP Power Automate

Power Automate

Vergroot de productiviteit binnen uw onderneming door iedereen de mogelijkheid te bieden organisatieprocessen te automatiseren. Bouw tijdbesparende workflows met naadloze integratie door gebruik te maken van honderden vooraf gebouwde connectors. 

 

Stel iedereen binnen uw team in staat om veilige workflows op te bouwen met een low-code, no-code geleide ervaring om alledaagse taken te automatiseren met RPA (robotic process automation).

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.