Retail Lifestyle

Trusted Microsoft IT partner

225+ tevreden klanten

Branchespecifieke oplossingen

90+ industry experts

Zet in op de
digitale transformatie

Consumenten zoeken vandaag de dag zowel in de fysieke winkel als op de webshop naar artikelen. Hierdoor is het belangrijk dat retailers inzetten op de digitale transformatie om zo de nieuwe generaties consumenten te bereiken en concurrerend te blijven.

LS Central for retail

Met LS Central, de alles-in-één softwareoplossing van LS Retail, kunt u uw voorraad optimaliseren,  eenvoudig reserveringen en bestellingen afhandelen en producten, prijzen, promoties en loyaliteit in uw fysieke winkel en webshop beheren. Als dat nog niet genoeg is helpen realtime prestatierapporten u om betere beslissingen te nemen.

 

LS Central is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV) en is een alles-in-één totaaloplossing die de gehele bedrijfsvoering integreert, van POS-bediening tot boekhouding en voorraadbeheer.

Download de gratis whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.

Download gratis de whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.