Over ons

Uw partner in slimme software

Bij TCOG geloven we in de kracht van slimme software om bedrijven te versterken, hun weerbaarheid te vergroten en hun concurrentiepositie te verbeteren. Al meer dan 20 jaar ondersteunen wij bedrijvenonder andere in de Fashion en Retail branche, waar complexe supply chains vragen om innovatieve oplossingen.

 

Het verhaal van TCOG begon in 2001, toen Managing Partner Francis Adams samen met een compagnon de basis legde voor wat zou uitgroeien tot een van de grootste onafhankelijke implementatie- en kennispartners in bedrijfssoftware voor Fashion en Retail in de Benelux. Van een start met ERP-oplossing Navision tot de samenvoeging van activiteiten onder de naam The Concept Group in 2011, en later de herpositionering in 2016 onder één naam: TCOG. 

Onze unieke propositie als Benelux bedrijf

Onze toekomst

Wat ons onderscheidt, is onze unieke propositie: het combineren van (Fashion)groothandel- en Retailfunctionaliteiten in één centrale oplossing. Met meer dan honderd toegewijde medewerkers verspreid over kantoren in Turnhout, Merelbeke en IJsselstein, werken we aan de Fashion en Retail software van nu en de toekomst.

 

In een tijd waarin de supply chain verkort is, de verwachtingen van klanten toenemen en technologische ontwikkelingen razendsnel gaan, zorgen wij ervoor dat onze klanten altijd een stap voor blijven. Als Trusted Microsoft ERP Partner en Diamond LS Retail Partner, beschikken wij over slimme software om de processen van onze klanten optimaal te ondersteunen. 

 

Onze missie sluit naadloos aan bij de behoeften van de moderne wereld. Wij willen mensen en organisaties in hun kracht zetten, niet alleen met slimme technologie, maar vooral door de kennis en kunde van onze mensen beschikbaar te stellen aan onze klanten. Wij begrijpen dat het ultieme samenspel tussen feiten en gevoel doorslaggevend is voor succes.

Door samen te werken en trends en ontwikkelingen nauwlettend te volgen, streven we ernaar om één van de grootste en beste Tech partners van West Europa te worden. Ons succes draait uiteindelijk om het creëren van een gelukkig “huwelijk” tussen klant en partner, gebaseerd op vertrouwen, overleg en gezamenlijk succes. 

 

Bij TCOG werken mensen-mensen die er alles aan doen om hun klanten verder te laten groeien met hun ambities. We nodigen u uit om samen met ons de reis van digitale transformatie aan te gaan en te profiteren van de kracht van technologie, gecombineerd met menselijke expertise.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.