Retail Hardware

Kies voor hardware die past bij uw type winkel

Op zoek naar de juiste retail hardware? Voor het inrichten van uw winkel stellen wij graag een hardware pakket samen dat voldoet aan uw behoeften. Voor een standaard winkelinrichting denkt TCOG aan een POS, geldlade, scanner, ticketprinter, toetsenbord en muis. Liever een mobiele kassa waarmee u door uw winkel kunt lopen? Ook dat behoort tot onze retail hardware mogelijkheden.

Eén aanspreekpunt

TCOG voorziet naast software en support ook in retail hardware. Voordeel is dat u als klant slechts één aanspreekpunt heeft.

TCOG USP appelblauw 02

Gerenommeerde merken

Hoewel onze oplossingen merkonafhankelijk zijn, proberen we ons zoveel mogelijk te standaardiseren op gerenommeerde merken.

TCOG USP appelblauw 03

Futureproof

TCOG helpt u graag bij de inrichting van uw futureproof IT-infrastructuur om de groei van uw bedrijf te ondersteunen.

AerPOS

Download gratis de whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.