Integrations

Slimme integraties
voor uw online business

De connectiviteit tussen uw webshop, ERP systeem en andere online tools is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Ontdek onze integraties voor webshops, channels & marketplaces en fulfilment.

Integrations Webshops

Webshops

Een webshop is een mooi (extra) verkoopkanaal, maar niet veel waard zonder achterliggende informatie. Voorraadbeheer, prijzen en productspecificaties zijn essentieel voor de werking van uw webshop. Deze informatie manueel ingeven is voor de meeste ondernemers onhaalbaar. Daarom is het een goed idee om uw webshop te koppelen aan uw ERP systeem.

Channels & Marketplaces

Steeds meer bedrijven willen, naast hun bestaande verkoopkanalen, starten met verkopen via marketplaces zoals Bol.com of Amazon. Toch heerst er bij verschillende ondernemers nog enige twijfel. Samen met onze partner ChannelEngine nemen wij die twijfel graag weg. Tegenwoordig is het namelijk mogelijk om de verkoop via channels & marketplaces te integreren in uw ERP systeem, met efficiëntie als grootste voordeel. Waar wacht u nog op?

Integrations Channels & Marketplaces
Integrations Fulfilment

Fulfilment

Dat de logistieke afhandeling van webshoporders een tijdrovende klus is, zal u vast beamen. Om uw volledige verzendproces te optimaliseren, besteed u de hele logistiek best uit aan een bedrijf met kennis van zaken. Uw orderverwerking sneller en efficiënter laten verlopen? Maak kennis met Transsmart, onze partner voor slimme en kostenbesparende verzendoplossingen.

Download gratis de whitepaper: 8 tips voor het bieden van een superieure e-commerce ervaring

Consumentengedrag ontwikkelt zich extreem snel, en veel retailers kunnen het niet bijbenen. Onlinewinkelen wint al  jaren aan populariteit, maar door de exponentiële groei tijdens de coronapandemie zijn veel retailers in moeilijkheden geraakt.
 
Ontdek in deze whitepaper hoe u een superieure e-commerce ervaring kunt bieden met deze 8 tips.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.