Webshops

Naadloze integratie met
e-commerce platforms

Met oog op de digitale transformatie kiest TCOG voor een exclusief partnership met integratie specialist, Tinx-IT. Door deze samenwerking kunnen wij volledig geïntegreerde e-commerce oplossingen aanbieden en uw omnichannel strategie nog beter inrichten. Standaard integraties met bekende platformen en webshops waaronder Magento, Shopware, WooCommerce, Shopify, bol.com en Amazon, zijn hierdoor mogelijk.

Geen dure fouten

Stroomlijn uw bedrijfsproces en voorkom dure fouten door uw webshop en Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV) te integreren.

TCOG USP appelblauw 02

Eén bron van waarheid

Beheer al uw bedrijfsprocessen op één platform. Hierdoor kunt u winst en inkomsten maximaliseren.

TCOG USP appelblauw 03

Verbeter uw customer journey

Door uw bedrijf te stroomlijnen is er meer tijd over voor klanten, wat leidt tot een verbetering van de customer journey.

De ROI van een e-commerce connector

Wat kost het om te investeren in een koppeling tussen Microsoft Dynamics 365 en uw e-commerce platform? En wat kost het als u het níet doet? Wat is de ROI van een e-commerce connector? Het zijn deze essentiële vragen waarop u antwoord wilt voordat u een beslissing neemt. Tinx-IT geeft u in dit artikel een reëel beeld van de kosten en opbrengsten en beschrijft welke factoren hierop van invloed zijn, zodat u de juiste keuze voor uw bedrijf kunt maken.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.