Channels & Marketplaces

Integreer uw bedrijf met marketplaces

We kunnen er niet meer omheen: online marketplaces zijn booming en worden gezien als de toekomst van de fashion & retail. De tool van ChannelEngine synchroniseert productinformatie en voorraadniveaus met de door u gekozen marketplaces en zorgt ervoor dat alle informatie actueel blijft. Orders worden doorgestuurd naar uw eigen systemen. Wij integreren uw webshop, WMS, ERP of PIM volledig met de belangrijkste lokale en grote marketplaces. Samen met onze partner ChannelEngine ondersteunen wij u graag in de groei van uw bedrijf.

Eén aansluiting

Integreren met Europese marketplaces via één enkele verbinding.

TCOG USP appelblauw 02

De grootste marketplaces

Integreer met de grootste marketplaces voor lokale en internationale groei.

TCOG USP appelblauw 03

Altijd aan het uitbreiden

ChannelEngine voegt voortdurend nieuwe kanalen toe om u de beste selectie aan te kunnen bieden.

De voordelen van marketplaces

De afgelopen jaren zien we volop ontwikkelingen op het gebeid van e-commerce, van merken die direct aan de consument gaan verkopen tot retailers die eigen merken starten. Wat is het geheim van succesvol verkopen via online marketplaces zoals Amazon, Zalando, Spartoo, Bol.com en About You? Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw producten worden gevonden, uw merknaam wordt herkend en uw klantenloyaliteit wordt vergroot? Lees onze blog en ontdek 5 tips om succesvol te verkopen via marketplaces met ChannelEngine of bekijk onze webinar!

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.