Fulfilment

Optimaliseer uw verzendproces

Wanneer klanten hun aankoop via uw webshop hebben afgerond en al uitkijken naar hun pakje, moet u als ondernemer aan de slag om het verzendproces in goede banen te leiden. De logistiek achter e-commerce wordt vaak onderschat. Voor de afhandeling van de orders die binnenkomen via uw webshop werken wij samen met Transsmart, onze partner voor innovatieve verzendsoftware. Met de oplossingen van Transsmart kunt u uw webshop, ERP en WMS eenvoudig koppelen aan al uw vervoerders waardoor uw verzendproces wordt geoptimaliseerd.

Efficiënter & goedkoper

De Transsmart verzendsoftware maakt uw gehele logistieke proces, van aankoop tot en met aflevering, efficiënter en goedkoper.

TCOG USP appelblauw 02

Cross border

Verzenden naar het buitenland is geen probleem. De verzendoplossingen van Transsmart werken wereldwijd.

TCOG USP appelblauw 03

Integratie ERP

De verzendoplossingen zijn geïntegreerd met meer dan 55 ERP systemen waaronder Dynamics 365 Business Central (NAV).

Stroomlijn al uw processen

Wij helpen u graag uw logistieke optimaliseringskansen te signaleren en te realiseren. Denk hierbij aan functionaliteiten als:

  • Webshop checkout: de Transsmart tools geven alle bezorg- en afhaalopties duidelijk en overzichtelijk weer, wat zorgt voor een hogere conversie.
  • Orderpicken: Met de geïntegreerde verzendsoftware worden alle verzendmethodes naadloos gekoppeld.
  • Orderafhandeling: Het gehele verzendproces wordt middels de verzendsoftware geautomatiseerd.

Download gratis de whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.