Warehouse Management (WMS)

Stroomlijn uw magazijn met Dynamics 365 WMS

Het Warehouse Management System (WMS), een systeem voor magazijnbeheer, is ontworpen om elk proces in het magazijn te ondersteunen. Met de WMS module kunt u magazijnprocessen in productie-, distributie- en retail beheren.

 

Deze module heeft een breed gamma aan functies om de magazijnfaciliteit op een optimaal niveau te ondersteunen, op elk gewenst moment. Magazijnbeheer is volledig geïntegreerd met andere bedrijfsprocessen zoals transport, productie, kwaliteitscontrole, inkoop, overdracht, verkoop en retouren.

 

Optimaal magazijnbeheer

Het WMS-systeem is ontworpen om elk proces in het magazijn te ondersteunen.

TCOG USP appelblauw 02

Tijdswinst

Bestellingen kunnen tot wel 5 keer sneller worden afgehandeld wat
ervoor zorgt dat u een enorme tijdswinst ervaart.

TCOG USP appelblauw 03

Pas de software aan uw behoefte aan

Profiteer van ondersteuning voor 25 talen, lokalisatie en wijzigingen in de gebruikersinterface zonder met programmacode te werken.

TCOG Cloud Scanning

Misschien maakt u nog steeds gebruik van een papieren pickbon in combinatie met een paktafel? Dit kan veel efficiënter. Door het pick, pack en check proces te combineren tot één handeling, kunt u een grote tijds- en kostenbesparing realiseren!

 

TCOG Cloud Scanning op Android, dé moderne scanoplossing voor uw magazijn, is standaard gekoppeld met Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV).

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.