Power BI

Optimaliseer uw Business Intelligence met Power BI

Maak verbinding met data en visualiseer deze met behulp van het geïntegreerde, schaalbare en gebruiksvriendelijke platform Power BI. Met deze selfservice-BI (Business Intelligence) oplossing voor ondernemingen, krijgt u een dieper inzicht in uw data.

End-to-end databeveiliging

Zorg voor permanente beveiliging voor de bescherming van uw data in Power BI-rapporten, ‑dashboards en ‑datasets.

TCOG USP appelblauw 02

Samen sterker

Haal de maximale waarde uit uw technologie en data door Power BI te gebruiken met Azure en Office, de Microsoft-technologie die u vertrouwt.

TCOG USP appelblauw 03

Uitgebreide dataconnectoren

Maak rechtstreeks verbinding met honderden databronnen on-premise en in de cloud, zoals Dynamics 365 en Azure.

Kies voor indrukwekkende data-ervaringen

Maak eenvoudig verbinding met uw data, modelleer en visualiseer deze, zodat u fantastische, gepersonaliseerde rapporten kunt maken. Werk moeiteloos samen aan dezelfde data en rapporten en deel inzichten via populaire toepassingen van Microsoft Office zoals Microsoft Teams en Excel, waarmee u iedereen binnen de organisatie in staat stelt om snel datagestuurde beslissingen te nemen die strategische acties bevorderen.

Download gratis de whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.