Power BI

Optimaliseer uw Business Intelligence met Power BI

Maak verbinding met data en visualiseer deze met behulp van het geïntegreerde, schaalbare en gebruiksvriendelijke platform Power BI. Met deze selfservice-BI (Business Intelligence) oplossing voor ondernemingen, krijgt u een dieper inzicht in uw data.

End-to-end databeveiliging

Zorg voor permanente beveiliging voor de bescherming van uw data in Power BI-rapporten, ‑dashboards en ‑datasets.

TCOG USP appelblauw 02

Samen sterker

Haal de maximale waarde uit uw technologie en data door Power BI te gebruiken met Azure en Office, de Microsoft-technologie die u vertrouwt.

TCOG USP appelblauw 03

Uitgebreide dataconnectoren

Maak rechtstreeks verbinding met honderden databronnen on-premise en in de cloud, zoals Dynamics 365 en Azure.

Kies voor indrukwekkende data-ervaringen

Maak eenvoudig verbinding met uw data, modelleer en visualiseer deze, zodat u fantastische, gepersonaliseerde rapporten kunt maken. Werk moeiteloos samen aan dezelfde data en rapporten en deel inzichten via populaire toepassingen van Microsoft Office zoals Microsoft Teams en Excel, waarmee u iedereen binnen de organisatie in staat stelt om snel datagestuurde beslissingen te nemen die strategische acties bevorderen.

Sterke punten van Power BI

Een van de sterkste punten van Power BI is de mogelijkheid om data te transformeren en te modelleren voordat deze wordt gevisualiseerd. Met behulp van Power Query kunnen gebruikers data schoonmaken, transformeren en combineren zonder dat ze hoeven te programmeren. Dit stelt gebruikers in staat om datastromen te creëren die automatisch worden bijgewerkt, waardoor het handmatig verwerken van gegevens tot het verleden behoort. Door data te modelleren, kunnen gebruikers relaties definiëren tussen verschillende datasets, wat leidt tot meer geïntegreerde en inzichtelijke rapporten.

 

Toegankelijk voor iedereen

Power BI is ontworpen als een selfservice-BI oplossing, wat betekent dat gebruikers zonder diepgaande technische kennis waardevolle inzichten kunnen verkrijgen. Met intuïtieve tools en een gebruiksvriendelijke interface kunnen werknemers in verschillende afdelingen – van marketing tot financiën – zelfstandig rapporten en dashboards maken. Dit democratiseert toegang tot data en zorgt ervoor dat beslissingen worden genomen op basis van actuele en nauwkeurige informatie.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.