Jet Reports

Succesvol en productief met Jet Reports

Jet Reports biedt volledige toegang tot en controle over gegevens vanuit Microsoft Dynamics NAV en Business Central, zodat u snel beslissingen kunt nemen zonder technische middelen of gegevensexpertise. Dankzij flexibele rapportage, snelle analyses en gecontroleerde budgetteringsoplossingen die gebruikmaken van Excel en Power BI, kunt u met Jet Reports direct succesvol en productief worden in een vertrouwde, gebruikersvriendelijke en veilige omgeving.

Stop tijdrovend handwerk

Uw medewerkers besteden te veel waardevolle tijd aan het knippen en plakken om de juiste rapportage samen te stellen.

TCOG USP appelblauw 02

Voorkom fouten

Niet accurate rapporten kunnen het succes van uw bedrijf behoorlijk verstoren. Motiveer uw medewerkers om fouten te voorkomen.

TCOG USP appelblauw 03

Investeer in uw medewerkers

Door een complexe rapportageomgeving krijgen uw medewerkers niet de juiste informatie, wat resulteert in verlies van productiviteit.

Jet Reports

Met Jet Reports wordt het maken van accurate, financiële rapporten kinderspel. U hoeft niet langer te wachten op drukbezette consultants om de rapporten te krijgen die u nodig heeft. Met Jet Reports haalt u zelf gemakkelijk de gewenste gegevens uit uw Microsoft Dynamics database om rapporten te bouwen. Snel, kostenbesparend en effectief. Jet Reports is gebouwd voor Microsoft Dynamics NAV en Business Central en is in enkele minuten geïnstalleerd.

Download gratis de whitepaper: 5 trends die retail zullen herdefiniëren!

Lees hier meer over de  vijf opkomende trends en technologieën waarvan we verwachten dat ze de komende maanden nieuwe uitdagingen en kansen zullen bieden in de retail branche.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.