Microsoft 365

Transformeer uw manier van werken met Microsoft 365

Chat, bel, houd online vergaderingen en werk in realtime samen, of u nu op afstand of onsite werkt. Krijg één geïntegreerde oplossing – inclusief Microsoft Teams, OneDrive-cloudopslag en Office-apps met geavanceerde beveiligingsopties – waarmee u veilig kunt werken en kosten kunt verlagen.

Wees productief

Krijg werk gedaan met productiviteitsoplossingen en blijf verbonden met uw werknemers en klanten, op afstand en onsite.

TCOG USP appelblauw 02

Beveilig uw bedrijf

Bescherm bedrijfsgegevens met een cloudplatform dat ingebouwde beveiligingsfuncties biedt voor werken op afstand.

TCOG USP appelblauw 03

Eén kosteneffectieve oplossing

Stroomlijn samenwerkingstools, IT-installatie en -beheer, en de kosten met één productiviteitsoplossing.

Microsoft Teams

Vergader, chat, bel en werk samen, allemaal op één plek. Microsoft Teams is een samenwerkingsapp vol handige functionaliteiten, zo kunt u op een overzichtelijke manier gesprekken en videoconferenties houden. Maar het is veel meer dan een communicatietool. U kunt teams aanmaken, bestanden delen, berichten plaatsen in de tijdlijn, een chatgesprek starten, en veel meer. En dat allemaal op één plaats.

 

Microsoft Teams is onderdeel van Microsoft 365. U kunt het programma downloaden als app of gebruikmaken van de webversie.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.