Microsoft Azure

Zet uw ideeën om in innovatie met Microsoft Azure

Bereik uw doelen met de vrijheid en flexibiliteit om uw toepassingen te bouwen, te beheren en te implementeren waar u dat wilt. Gebruik uw favoriete programmeertalen, frameworks en infrastructuur (zelfs uw eigen datacentrum en andere clouds) om zowel grote als kleine uitdagingen het hoofd te bieden.

Met de hulp van Microsoft Azure beschikt u over alle elementen die u nodig heeft om uw volgende idee goed onderbouwd uit te werken.

Vertrouw op uw cloud

Krijg beveiliging vanaf de basis, ondersteund door een team van professionals waarop u kunt vertrouwen.

TCOG USP appelblauw 02

Bouw op uw voorwaarden

Met een opensource-commitment en ondersteuning voor alle computertalen en frameworks, kunt u bouwen hoe en waar u maar wilt.

TCOG USP appelblauw 03

Wees klaar voor de toekomst

De continue innovatie van Microsoft ondersteunt uw ontwikkeling van vandaag en uw productvisies van morgen.

Azure, uw partner in de cloud

Creëer uitzonderlijke ervaringen voor al uw klanten, of ze nu pal naast u werken of aan de andere kant van de wereld zitten. Dankzij de vele datacentra in wereldwijde regio’s, het grootste nalevingsaanbod van alle cloudproviders en een duidelijk commitment aan duurzaamheid, hoeft u niet langer te kiezen tussen kwaliteit en kwantiteit wanneer u bouwt op Azure. 

 

Behaal uw doelstellingen voor zowel de korte als lange termijn met een bewezen Cloud Adoption Framework dat speciaal is ontworpen voor het maken en afstemmen van uw zakelijke en technische strategieën.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.