Op de hoogte van de laatste trends in Fashion Retail?

Download ons eBook en ontdek:

 

  • waarom succesvolle fashion retailers investeren in complete, flexibele systemen;
  • hoe uw POS systeem verkoopmedewerkers kan helpen uitstekende klantenservice te leveren;
  • hoe een realtime, 360-graden weergave van uw inventaris kan helpen de verkoop sneller af te ronden;
  • tips voor meer gepersonaliseerde winkelervaringen.

Op de hoogte van de laatste trends in Fashion Retail?

TCOG helpt u bij het vinden van de juiste fashion software

Banner_Oplossingen-Fashion-kleur-1-1200x257

Aanbevolen Fashion ERP systeem

De basis van het door TCOG aanbevolen fashion ERP systeem start met de implementatie van bedrijfsmanagement oplossing Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen Dynamics NAV). Deze oplossing biedt kleine en middelgrote bedrijven wereldwijd controle over financiën en vereenvoudigt toelevering, productie en bedrijfsactiviteiten. Microsoft ontwikkelt Dynamics 365 Business Central in de breedte, wat een complete set aan functionaliteit in één geïntegreerd fashion ERP systeem oplevert.

Microsoft Dynamics 365 Business Central wordt gekenmerkt door gebruiksvriendelijkheid en perfecte integratie. Omdat de interface van Dynamics 365 Business Central vergelijkbaar is met die van Office, kan iedereen die eerder met een product van Microsoft heeft gewerkt er snel mee aan de slag. Al uw bedrijfsprocessen komen samen in één interface, waardoor u niet langer voor verschillende werkzaamheden hoeft uit te wijken naar verschillende systemen.

De bedrijfsmanagement oplossing van Microsoft brengt zakelijke applicaties, gegevens en documenten op unieke wijze samen. Het stelt uw mensen centraal en helpt hen om zo efficiënt mogelijk te werken door echte antwoorden te bieden op relevante vraagstukken. U krijgt één vertrouwde gebruikerservaring om uw bedrijfsactiviteiten te automatiseren, de verkoop te verhogen, samenwerking te verbeteren en klanten te verrassen.

Het Fashion ERP systeem itSuitsFashion

Het fashion ERP systeem itSuitsFashion, ontwikkeld door TCOG, is een totaaloplossing die alle functies van uw bedrijfsvoering naadloos integreert. Deze fashion ERP oplossing biedt onder andere ondersteuning voor financieel beheer, inkoop & verkoop, productie, etc.  Steeds wordt er rekening gehouden met de specifieke vereisten voor uw branche.

Ontdek meer over itSuitsFashion.

300+ implementaties

20+ jaar ervaring

70 TCOG-specialisten

Wat onze fashion klanten zeggen over onze fashion ERP oplossingen

ZEB logo


ZEB

De implementatie van Microsoft Dynamics bood hen veel functionaliteiten, gaande van voorraad inventaris tot de oprichting van instore promoties.

Fast Fashion Partners logo


Fast Fashion Partners

In samenwerking met TCOG werden de magazijnprocessen gestroomlijnd waardoor de foutmarge van leveringen en orders is geminimaliseerd.


Dante6

Modelabel Dante6 heeft gekozen voor de partner waarmee ze hun infrastructuur de komende jaren verder kunnen professionaliseren.

Voor ieder bedrijf de juiste softwareoplossing

TCOG biedt tal van gespecialiseerde en bewezen bedrijfsoplossingen die een duidelijke meerwaarde kunnen bieden voor uw bedrijf.

De implementatie van ERP software Microsoft Dynamics 365 Business Central ziet TCOG als sterke basis voor uw bedrijf.

De hosting van uw softwareoplossing en retail hardware zijn belangrijke factoren voor productiviteit binnen uw bedrijf. 

Ga mee met de digitale transformatie en zorg voor een sterk e-commerce platform om uw bedrijf klaar te stomen voor morgen.

Met een Business Intelligence (BI) oplossing heeft u het geheel van rapporten, analyses en communicatietools binnen handbereik.

Het bieden van een hoogwaardige klantervaring is een belangrijk onderdeel van uw klantenbinding.

Download het gratis eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem!

Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via ons eBook, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.