ZEB

Fashion retailer ZEB ziet trouwe partner in TCOG

ZEB is een fashion retailer met meer dan 70 merken onder 1 dak. ZEB heeft ondertussen meer dan 60 winkels over heel België. De klant staat bij hen centraal en dat merk je aan verschillende dingen, denk maar aan de leuk ingerichte en goed bereikbare winkels. ZEB staat ook voor eerlijke en heel scherpe prijzen, dit zowel in de e-shop als in de ZEB stores.

 

Stabiel platform

Door de snelle groei van ZEB was er nood aan een stabiel platform. Deze zoektocht resulteerde in een samenwerking met TCOG en de implementatie van Microsoft Dynamics NAV (nu Dynamics 365 Business Central) met LS Retail als specifieke oplossing. Dit bood hen een brede schaal van functionaliteiten, gaande van voorraad inventaris tot de oprichting van instore promoties.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.