TCOG & Tinx-IT gaan exclusief partnership aan

Tinx-ITTCOG en Tinx-IT gaan een exclusief partnership aan om de fashion- en retailmarkt in de Benelux gezamenlijk te voorzien van geïntegreerde e-commerce oplossingen.

 

Als Microsoft Golden ERP en LS Retail Diamond partner, is TCOG een professionele implementatiepartner voor Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen NAV). Door de samenwerking met Tinx-IT, ERP & e-commerce adviseur en integratie specialist, is het mogelijk om volledig geïntegreerde e-commerce oplossingen aan te bieden aan hun klanten, die daardoor hun omnichannel strategie nog beter kunnen inrichten. Standaard integraties met bekende platformen en webshops waaronder Magento, Shopware, WooCommerce, Shopify, bol.com en Amazon, zijn hierdoor mogelijk.

 

Digitale handel in versnelling

“Hoewel e-commerce niet nieuw is, heeft COVID-19 voor een deel van onze klanten de digitale handel in versnelling gezet. Grote merken hebben hun e-commerce ervaringen snel moeten herzien, terwijl vele kleine retailers en wholesalers nu ook van start zijn gegaan met online verkopen. Ook de consument lijkt zich bijzonder snel aan te passen. Hier willen wij dan ook vanuit onze samenwerking met Tinx-IT zo goed mogelijk onze klanten bij kunnen ondersteunen”, aldus Rembrandt Kuijpers, Managing Partner TCOG Nederland.

 

Branchekennis

Erica Hoekerd, CTO Tinx-IT voegt toe: “Wij zijn enthousiast dat TCOG heeft gekozen voor Tinx-IT als preferred supplier voor standaard e-commerce oplossingen gekoppeld met Business Central. De synergie tusssen beide bedrijven zit hem enerzijds in de branchekennis (fashion, retail) die TCOG meebrengt en de kennis van Tinx-IT op het gebied van e-commerce projecten. De eerste gezamenlijke projecten zijn inmiddels gestart (Shopify en Magento) en de samenwerking verloopt prima!”

 

Met het partnership wil TCOG nogmaals onderstrepen altijd te streven naar de best passende e-commerce oplossing afgestemd op de situatie en vraag van de klant.

 

Klaar voor de digitale transformatie? Neem voor vrijblijvend advies over uw e-commerce traject contact met ons op via [email protected].

Meer nieuws

Onze socials

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends van IT oplossingen?

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.