TCOG sleept maar liefst 2 awards in de wacht op LS conneXion

Prijs TCOG LS ConneXion

 

TCOG kreeg afgelopen week niet 1 maar zelfs 2 awards toegekend door LS Retail op conneXion in IJsland, het grootste internationaal LS Retail event met meer dan 540 gasten van over de hele wereld.

 

Diamond Partner Award

De eerste award genaamd de Diamond Partner Award werd dit jaar slechts toegekend aan 4% ofwel 15 van de 386 partners van LS Retail wereldwijd, deze award is de hoogst haalbare prestatie voor een LS Retail Partner. Deze eer is beperkt tot bedrijven die buitengewoon toegewijd zijn aan de LS Retail oplossingen en het voorgaande jaar ongeëvenaarde successen hebben behaald! Deze award bestempeld dan ook dat we tot de absolute top behoren qua kennis en expertise in de retail sector.

 

Cloud Partner of the Year award

De tweede award, nog nooit eerder uitgereikt door LS Retail, heeft TCOG als allereerste partner wereldwijd toegekend gekregen voor de exceptionele bijdrage in de transitie naar de cloud (SaaS)Belangrijk om te weten dat TCOG een trusted & ervaren partner is voor retailers om de stap te zetten naar een moderne ERP-oplossing in de cloud op basis van Microsoft technologie.

 

LS Retail Partner Advisory Council

Ook goed om te weten is dat Rembrandt Kuijpers, Managing Partner TCOG NL, deel uitmaakt van het LS Retail Partner Advisory Council waarin de 10 belangrijkste LS Retail partners vertegenwoordigd zijn. Tijdens deze sessies geven vooraanstaande partners inzicht en terugkoppeling vanuit het reseller kanaal aan de Board van LS Retail en Microsoft. Dit heeft o.a. betrekking op de verdere productontwikkeling waarmee wij invloed kunnen uitoefenen op de roadmap van LS Retail en we op deze manier dus borgen dat de wensen van onze klanten vertaald worden naar standaard functionaliteiten binnen het LS Central platform.

 

Met recht zijn we dus trots en mogen we wel stellen dat deze beide awards onze expertise in de retail branche nogmaals onderstreept.

Chiara

Chiara

Chiara werkt sinds 2013 als Marketing & Event Consultant voor TCOG. Zij is werkzaam vanuit het hoofdkantoor in Turnhout, België. Haar grafische achtergrond komt goed van pas in de veelzijdige marketing rol die zij bij TCOG uitoefent, en het is net dat wat haar job zo uitdagend maakt!

Meer nieuws

Onze socials

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends van IT oplossingen?

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.