Koll3kt kiest voor itSuitsFashion 365

 

Koll3ktKoll3kt is een mannen kledingmerk waarbij Kwaliteit, Functionaliteit en Innovatie centraal staan om ’Next Level’ kleding te creëren wat geschikt is voor dagelijks gebruik. Kleding wat gemaakt is in speciale ‘Per4mance’ stoffen en ontworpen zijn met veel aandacht voor detail. Dit noemen ze bij Koll3kt Next Level Menswear.

 

De naam Koll3kt wordt uitgesproken als ‘collect’, wat het Engelse woord voor verzamelen betekent. Een enkel product binnen een collectie wordt een buitengewoon product omdat dit uniek is en daardoor speciale aandacht vraagt waardoor de drang ontstaat om nog meer te verzamelen.

 

Koll3kt is gestart in 2013 en ze geloven dat door hun concept te volgen, door de beste stoffen te selecteren en samen te werken met de beste fabrikanten, ze kleding kunnen maken die geweldig aanvoelt, er goed uitziet en perfect past, zodat het uw zelfvertrouwen vergroot.

 

Daarnaast geloven ze bij Koll3kt sterk in de kracht van morgen, het nemen van sociaal verantwoordelijke en bewuste beslissingen is daarvoor belangrijk. De collecties zijn vervaardigd van hoogwaardige stoffen en tijdloze ontwerpen. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan en steeds opnieuw te worden gedragen, en daarom wordt er gezocht naar de beste en meest ecologische en milieuvriendelijke stoffen. Zij zeggen: “Er is altijd een plan B, maar er is geen planeet B”. Neem zeker een kijkje op koll3kt.com!

 

De keuze voor TCOG en itSuitsFashion 365

In de fashion branche is het erg belangrijk een bedrijfsoplossing te vinden die perfect aansluit op de behoeften van het bedrijf, denk maar aan maatbogen, kleuropties en levermomenten. Koll3kt vond deze oplossing in itSuitsFashion 365, de fashion management oplossing van TCOG.

 

TCOG zal onder andere zorgen voor meer inzicht en diverse data informatie waardoor Koll3kt meer kan sturen op management niveau. Ook een koppeling met de webshop voorraad is van groot belang voor Koll3kt om strategische plannen te maken voor de groei van hun bedrijf.

 

Meer weten over itSuitsFashion? Neem contact met ons op via [email protected].

Meer nieuws

Onze socials

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends van IT oplossingen?

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.