Op zoek naar de juiste Microsoft ERP oplossing?

Bent u geïnteresseerd in onze Microsoft Dynamics 365 Business Central oplossing? Laat dan uw gegevens achter en download ons gratis eBook!

 

Download het eBook en ontdek:

 

  • Een digitale transformatie vereist een overstap naar de cloud.
  • De juiste apps en productiviteitstools brengen geïsoleerde data zodanig samen dat je teams onmiddellijke toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben.
  • De inzet van Internet of Things-technologie geeft medewerkers en klanten betere informatie en leidt tot nieuwe zakelijke kansen.

Op zoek naar de juiste Microsoft ERP oplossing?

TCOG helpt u bij het vinden van de juiste Microsoft ERP software oplossing

Retail Oplossingen

Onze Microsoft ERP software oplossing, Dynamics 365 Business Central (voorheen Dynamics NAV), brengt zakelijke applicaties, gegevens en documenten op unieke wijze samen. Het stelt uw mensen centraal en helpt hen om zo efficiënt mogelijk te werken door echte antwoorden te bieden op relevante vraagstukken. U krijgt één vertrouwde gebruikerservaring om uw bedrijfsactiviteiten te automatiseren, de verkoop te verhogen, samenwerking te verbeteren en klanten te verrassen. Nieuwsgierig naar de 5 meest gestelde vragen over Dynamics 365 Business Central? klik hier.

 

Wilt u samen met een specialist van gedachten wisselen om te kijken hoe u Microsoft Dynamics 365 Business central het beste kunt inzetten voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of bel ons via +31 (0)30 687 47 39

300+ implementaties

20+ jaar ervaring

70 TCOG-specialisten

Download gratis het eBook Microsoft ERP Oplossing: Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central kenmerkt zich door:

 

  • Gebruiksvriendelijkheid van de oplossing;
  • Eenvoud doordat alle bedrijfsprocessen samen komen in één interface;
  • Het verkrijgen van meer grip op bedrijfsprocessen;
  • Overal en altijd toegang tot éénduidige informatie.

Voor ieder bedrijf de juiste softwareoplossing

TCOG biedt tal van gespecialiseerde en bewezen bedrijfsoplossingen die een duidelijke meerwaarde kunnen bieden voor uw bedrijf.

De implementatie van ERP software Microsoft Dynamics 365 Business Central ziet TCOG als sterke basis voor uw bedrijf.

De hosting van uw softwareoplossing en retail hardware zijn belangrijke factoren voor productiviteit binnen uw bedrijf. 

Ga mee met de digitale transformatie en zorg voor een sterk e-commerce platform om uw bedrijf klaar te stomen voor morgen.

Met een Business Intelligence (BI) oplossing heeft u het geheel van rapporten, analyses en communicatietools binnen handbereik.

Het bieden van een hoogwaardige klantervaring is een belangrijk onderdeel van uw klantenbinding.

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.