Noukie's

TCOG en Noukie’s gaan samen voor groei

In 1996 startte het verhaal van Noukie’s, hier in België, met de creatie van een super zachte knuffel met korte haren en geborduurde oogjes. Noukie’s kende een snelle ontwikkeling in de creatie van personages, zo kreeg de eerste knuffel er al snel enkele vriendjes bij. Twee jaar later begonnen de personages op te duiken in bedlinnen- en kledij collecties voor overdag en ’s nachts.

 

In 2004 opende Noukie’s een eerste winkel in Brussel en een tweede in Parijs. Twee jaar later kwam er een 3D-animatieserie over de knuffels die nu nog steeds wordt uitgezonden in meer dan 163 landen. In 2010 werd het besluit genomen om ook volledige kinderkamers te maken.

 

Bedrijfsoplossing

In 2005 werd er contact gelegd met TCOG. De oplossing: een vernieuwde Microsoft Dynamics NAV-versie (nu Dynamics 365 Business Central), daaraan Pebblestone Fashion verbonden én de module Logistiek Service Provider, een communicatieplatform met andere logistieke pakketten.

 

Voordelen

  • Naadloze integratie van alle processen
  • Artikel creatie verloopt veel vlotter
  • Containerbeheer
  • Beheer van de uitleveringen a.d.h.v. prioriteiten in de lever voorstellen
  • Logistic Service Provider

Download gratis het eBook en ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem

De consumenten van vandaag hebben meer manieren om te winkelen dan ooit tevoren. Om te slagen in retail, moet u uitzonderlijke service leveren en tegelijkertijd de efficiëntie en de verkoop verhogen. Ontdek wat u zoekt in een modern retail systeem via onze whitepaper, en leer hoe het gebruik van één geconnecteerde oplossing uw fashion retail business ten goede kan komen.